Att ta en plats i världens största herrklubb – Yale Club of New York City, är inget man får för sig över en helg, och ingen man i sina bästa år med en förmögenhet på fickan han muta sig in i. Många herrklubbar är privata och exklusiva. Men det går att göra en rolig grej och själv starta en klubb med sina vänner och sedan låta den växa. Vad som förknippas lite med en sådan kväll kan vara whiskey, poker och cigarrer. Så, om du som värd inte har koll på spelregler eller behöver öva upp innan träffarna sinns det många sidor på nätet, såsom Casinoeuro som du kan övar på.

Börja smått men tänk stort

Allt handlar om vad du vill få ut av kvällarna: ska det vara med de närmsta vännerna eller bli mer av ett nätverk där andra män kan komma och ta det lugnt och byta tankar med varandra? Dessa frågor är viktiga att ställa sig då det avgör om kvällarna ska cirkulera hemma hos varandra eller om man ska hyra en lokal för tillställning. Men, genom att tänka smått och enbart inkludera dina vänner, kan klubben sedan sprida sig. Lite roligt är att trycka upp VIP-kort som man får och göra det till en grej, även om det bara är du och dina vänner. Det kommer garanterat höja stämningen och förväntningarna. Varför inte passa på att gå på teater innan? Att se ”Freuds Cigarr” kan vara passande och sedan leda till många intressanta tankar och diskussioner.

 

Vad skulle du göra om du fick tillbaka alla pengar som du har lagt på cigarrer?

Frågan från den ena Gahlingubben riktas till den andre, som svarar: Köpa cigarrer!

Genom att skapa din eller er egna klubb finns möjligheten att gröa den precis som du eller ni vill. The sky´s the limit! Vem säger att kvinnor inte kan vara med i er klubb? Testa!

Comments are closed.