escVägen till att bli rik har många vägar. Om det är att betta på Eurovision Song Contest går att diskutera, men det är helt klart ett sätt att tjäna lite extra pengar.

För den som gillar att betta är det ofta en intressant hobby. Samtidigt som underhållningen generellt är hög. Betting och spel för pengar ska som utgångspunkt vara för just underhållningen. Det vill säga att det är kul att spela och att spelarna som bettar inte satsar sina pengar i syfte för att vinna tillbaka förlorade pengar.

Bästa tipsen för betting på Eurovision

På valfri spelsida för betting eller casino finns möjligheten att hitta odds. Därifrån går det klicka sig på aktuellt spel, vilket i det här fallet är Eurovision Song Contest. Att börja betta utan att riktigt analysera är förstås möjligt, men inget att rekommendera. Istället är det klokt att följa vissa steg.

Ett av dessa är att göra en egen tippningen på slutresultatet och sedan jämföra den mot spelbolagets odds. Då går det att se om det finns något som sticker ut. Kanske har spelaren i fråga tippat ett land etta, medan spelsidan har satt dem på en 8:e plats. Då kan det finnas en skrällchans och därmed ökade intäkter för att dra in extra vinster.

Spela inte bara på vinnaren

Under 2021 var det Italien som vann Eurovision Song Congest med gruppen Måneskin. Generellt sett är det dessutom populärt att spela på det bidrag som kommer vinna.

Men är det det enda sättet? Långt ifrån. Att spela på vinnaren kan ge bra pengar, men vill en spelare öka sina chanser är det klokt att sätta fler och andra bets. Till exempel genom att gardera sig på flera placeringar. Ett konkret tips kan vara att sätta att Sverige slutar topp 5. Då sjunker oddsen aningen, men vinner inte Sverige – utan kanske kommer fyra – vinner spelaren fortfarande pengar.

Comments are closed.